Coaching van uw team of individueel

image

Talenten ontwikkelen

Iedere mens is van nature in staat om te groeien en zijn talenten en vermogens ontwikkelen zich door interactie met anderen, inzet, toewijding en opleiding. Tijdens een aantal bijeenkomsten rond een specifiek thema staan de houding, de leiderschapsvaardigheden of competenties van de deelnemer centraal.

Screenshot

Op maat en praktijkgericht

Praktische tips en tools om zelf taken op te nemen, andere benaderingen om beter samen te werken op de werkplek en om de omgang met klanten of externen te verbeteren, worden in een open sfeer uitgewisseld, besproken en via oefeningen uitgeprobeerd.

teampracticum

Op een spontane en speelse manier bevorderen we bewustwording, openheid en interactie binnen teams zodat iedereen de uitdagingen op de werkplek vlot en moeiteloos aangaat.

coaching

We coachen opdat u in de werksituatie kan groeien in uw communicatie, assertiviteit, leidinggeven, teamwork, het omgaan met uitdagingen, tegenwerking, veranderingen, tijd en stress.

conflictbemidddeling

Wanneer de onderlinge verschillen geleid hebben tot geschillen en conflicten die de samenwerking onmogelijk maken, begeleiden we de partijen naar een uitweg in de werksituatie.

Coaching

Laat u inspireren door andere benaderingen voor zelfmanagement, om beter samen te werken op de werkplek en de omgang met klanten of externen te verbeteren.

in team
individueel
Erkend psycholoog

contact
image

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek