Hr beleid uitbouwen

image

Mensen helpen veranderen

Veel organisaties verkeren vandaag in verandering. Dit stuit op weerstand, want niemand van ons houdt er in principe van dat zijn werkomgeving plotseling verandert. Mensen willen nochtans graag veranderen wanneer ze het doel kennen, het waartoe en hoe de zaken worden aangepakt. Ze willen er bovendien ook graag zelf de hand in hebben.

Screenshot

Organisatieontwikkeling

Wij helpen u bij het ontwikkelen van interne samenwerking, motivatie en samenhang en dat leren, veranderen en verbeteren een natuurlijk proces wordt waarmee iedereen continu en dynamisch bezig is.

Onze expertise

Leiderschap

We creƫren met u een draagvlak voor ontwikkeling. De ontwikkeling van uw medewerkers heeft een plaats nodig in het totale beleid van uw organisatie. Wij begeleiden u bij het verhelderen van uw missie & visie en bij de opmaak van doelstellingen voor een effectieve interne communicatie.

Werkgroepen

We ondersteunen medewerkers bij werkbesprekingen zodat de gewenste baten ook gerealiseerd worden. De juiste mensen betrekken om voor bepaalde problemen een oplossing te zoeken en ook door te voeren, is uitermate doeltreffend. Nieuwe werkbesprekingen met veel ruimte voor dialoog zorgen dat uw medewerkers hun doelen succesvol bereiken.

HRM

Samen passende oplossingen uitwerken en begeleiden voor uw bedrijf op vlak van HRM. Het op punt stellen van uw werving-, selectie- en evaluatiemethoden, uw opleiding- en loopbaanplanning en de organisatie van de samenwerking, leidt de ontwikkeling van uw mensen in goede banen.

Vooruitgang

U ontwikkelt doelgericht door te leren uit de voorbije acties en resultaten en toekomstige initiatieven hierop af te stemmen. Wij begeleiden u bij de opvolging van uw ontwikkeling zodat u een goede uitgangsbasis heeft om met alle betrokkenen te reflecteren over de vorderingen en om bij te sturen.

image

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek